Kaikki kodin kaapistot järkihinnoin

Kaikki kodin kaapistot järkihinnoin

Kaikki kodin kaapistot järkihinnoin

Kaikki kodin kaapistot järkihinnoin

Asiantuntevaa keittiösuunnittelua

Rautilan Puusepät on apunasi keittiön uudistuksessa aina suunnittelusta kalusteiden asennukseen. Käytämme keittiösuunnittelussa Planit Fusion -ohjelmaa. Sen avulla keittiösuunnitelma voidaan esittää pohjakuvana, sivukuvana sekä kolmiulotteisena perspektiivikuvana.

Hyödynnä ilmainen kalustesuunnitelma

Teemme ilmaisen kalustesuunnitelman ja mittaukset asiakkaan kotona. Niiden pohjalta piirrämme mallinnekuvat uudistuvan keittiösi ilmeestä Fusion-ohjelman avulla. Kun suunnittelet keittiön uudistusta, ota meihin yhteyttä, niin laitetaan projektisi hyvään alkuun. Voit tutustua kalustevalikoimaan tästä.

Kalusteasennus saman katon alta

Asennamme kaikenlaiset keittiökalusteet, tasot ja kodin kaapistot ammattitaitoisesti. Asennuspalvelumme on varma valinta silloin, kun haluat päästä keittiöremontista helpolla – ilman hikeä ja stressiä. Hoidamme kalusteiden asennuksen nopeasti ja pääset nauttimaan uudesta kodista tuota pikaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun tarvitset apua keittiösuunnitteluun tai kalusteasennukseen, ota meihin yhteyttä. Parhaiten tavoitat puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 20Jaa